موم – پارافین ارج

Paraffin

دسته: فرآورده های آزمایشگاهی سینا ارج آزما
  • دارای خاصیت درمانی و مصارف آرایشی
  • ایجاد گرمای مرطوب در سطح عمیق عضلانی
  • ایجاد مزایایی بر روی لایه بیرونی پوست
  •  یکی از ایمن‌ترین مواد پوستی در صنعت آرایشی
  • ماده ضد‌حساسیت
  • عدم مسدودکردن منافذ پوستی
گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا
  • برند شرکت سینا ارج آزما

متاسفانه این کالا در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق لیست پایین صفحه، از محصولات مشابه این کالا دیدن نمایید.

گزارش تخلف

نقد و بررسی

موم پارافین پرک،یکی از ابزارهای کاربردی در مصارف بهداشتی و آرایشی میباشد. این ماده ایمن،ضدحساسیت است. همچنین سبب مسدودی منافظ پوست نمیشود. گردش خون را افزایش میدهد. پوست را با روغن‌های درون خود تزریق می‌کند. به همین دلیل در مرطوب‌سازی پوست بسیار کاربردی است.

فروش موم پارافین پرک در فروشگاه اینترنت پارس پیوند با قیمت مناسب و کیفیت تضمینی صورت می گیرد. جهت دریافت اطلاعات پیرامون خرید آن و آگاهی از قیمت و انواع آن با کارشناسان پارس پیوند تماس حاصل فرمایید

کاربردهای موم پارافین:
  • به علت داشتن قابلیت بالا در نگه داری گرما، در روش های گرمادرمانی استفاده میشود. همچنین باعث انتقال گرما به لایه های عمیق پوست وعضله میشود.
  • تسکین درد
  • رگ به رگ شدن
  • سفتی عضلات و درد مفاضل
  • افزایش دامنه ی حرکت و اماده سازی عضلات برای ورزش
  • مورد استفاده در بخش فیزیوتراپی پیشرفته
کاربردهای آرایشی بهداشتی پارافین:

یکی از مصارف پارفین، مرطوب سازی و ترمیم پوست است. 

نحو مربوط سازی و ترمیم پوست توسط پارافین:
  • گرمای موم باعث گسترش رگ‌های خونی می‌شود.بنابراین گردش خون را افزایش میبابد.
  • باعث فعال شدن غدد اکرین (که عرق تولید می‌کنند) و غدد چربی می‌شوند. در این فرآیند سموم را از منافذ پوستی بیرون می‌آورد و نتیجه آن، داشتن پوستی درخشان است.
  • قبل از استفاده از واکس پارافین از یک مرطوب‌کننده خوب استفاده می‌شود. تا گرما باعث هیدراتاسیون در لایه‌های عمیق‌تر پوست شود. مناطقی که با پارافین درمان شده‌اند، آبرسانی، پایدار و نرم‌تر می‌شوند.
  • در صورت استفاده آرایشی از پارافین به لایه‌های کمتری احتیاج هست. بستگی به میزان خشکی دارد.

مشخصات فنی

وزن

Inline Feedbacks
View all comments

اطلاعات فروشنده

شاید شما این را نیز دوست داشته باشید…