پلی سوربات نوترون

Polysorbate-توئین

دسته: مواد شیمیایی نوترون, محلول ها
  • پلی سوربات یک مایع چسبناک و طلایی رنگ
  • استفاده به عنوان رقیق کننده در صنایع دارو
  • کاربرد در مواد آرایشی و صابون 
  • امولسیفایر، پایدارکننده و سورفکتانت در صنعت دارویی
گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا
  • برند شرکت نوترون
  • در سه نوع 20،60،80

نوع
ضروری
پلی سوربات 20 پلی سوربات 60 پلی سوربات 80
پاک کردن انتخاب‌ها

در حال حاضر این محصول در انبار موجود نیست و در دسترس نمی باشد.

نقد و بررسی

پلی سوربات نوترون ،مایعی غیرآلی و امولسیفایر استفاده میشود.این ترکیب مایعی زرد، چسبنده و محلول در آب است.به عنوان یک امولسیون کننده، یک ماده حل کننده در بسیاری از غذاها، از جمله نان، مخلوط کیک، سس سالاد، روغن کوتاه و شکلات استفاده میشود. در آزمایشگاه،به عنوان یک آزمایش برای شناسایی فنوتیپ یک سویه استفاده می شود. برخی از مایکوباکتری ها که حاوی نوعی لیپاز هستند. هنگامی که این گونه ها به مخلوطی از پلی ساکاریت 80 و فنول قرمز اضافه می شوند. باعث تغییر رنگ محلول میشود. بنابراین این در آگار پلیت های RODAC که در کنترل میکروبیولوژیکی مورد استفاده قرار می گیرند. پلی سوربات 80 علیه ضد عفونی کننده سطوح عمل میکند.بنابراین میکروب های موجود در این سطوح رشد می کنند.

می توانید جهت دریافت اطلاعات خرید پلی سوربات نوترون با کارشناسان پارس پیوند تماس حاصل فرمایید.

انواع پلی سوربات و کاربردهای آن :

پلی سوربات 80: معمولاً در صنایع غذایی برای امولسیون سس سالاد و شکلات استفاده میشود. همچنین صنعت داروسازی برای پراکندگی مواد فعال در داروها مورد استفاده قرار می گیرد. در صنعت لوازم آرایشی برای کمک به تهیه مواد پاک کننده صورت،محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده می شود.

پلی سوربات 60: معمولاً در صنایع مختلفی از جمله مواد آرایشی و غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. Polysorbate 60 می تواند به عنوان یک امولسیون کننده و ماده ضخیم کننده در فرمولاسیون های مراقبت شخصی مورد استفاده قرار گیرد.به عنوان ماده ای پخش کننده در مراقبت های دهانی می داند. این محصول همچنین معمولاً بعنوان یک افزودنی غذایی غیرمستقیم توسط شرکت های شیمیایی برای حل شدن طعم ها و امولسیون سازی چربی ها استفاده می شود.

پلی سوربات 20: در صنایع آرایشی و بهداشتی و مراقبت های شخصی مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول می تواند به عنوان ماده حل کننده روغن در امولسیون های آب استفاده میشود. همچنین ماده مرطوب کننده در محصولات مراقبت از پوست استفاده شود. علاوه بر این، از پلی سوربات 20 اغلب به عنوان یک افزودنی غیر مستقیم برای امولسیون مواد غذایی استفاده می شود.

مشخصات فنی

نوع

پلی سوربات 20, پلی سوربات 60, پلی سوربات 80

حجم

1 لیتر

برند

شرکت شیمی دارویی نوترون

ساخت

ایران

Inline Feedbacks
View all comments

شاید شما این را نیز دوست داشته باشید…