نقد و بررسی
کیت تجزیه سنگهای ادراری
کیت تجزیه سنگهای ادراری ، جهت بررسی سنگ کلیه از نظر مواد تشکیل دهنده و نوع سنگ، مورد استفاده قرار میگیرد. این کیت به روش نیمه کمی مورد استفاده قرار میگیرد. کیت تجزیه سنگهای ادراری دارای انجام 100 تست است. همچنین این کیت شامل 7 تست اصلی است.
دانستن نوع سنگ ها در شناخت علت بروز آن ها مفید است. به کمک این اطلاعات می توان از تشکیل بیشتر سنگ های ادراری پیشگیری کرد. افراد در صورت امکان باید سنگ های دفع شده را جمع آوری کنند و جهت انجام آزمایش، هنگام مراجعه به پزشک با خود به همراه ببرند.
آماده سازی کیت تجزیه سنگهای ادراری:
ابتدا سنگ مورد نظر را با آب مقطر بشویید تا خون و یا مواد چسبیده بان جدا شود. سپس با پارچه تمیز نموده و درون اتوو آن را خشک نمایید. سپس ظاهر، رنگ، وزن و اندازه آن را یادداشت کنید. سنگ را دو نیم کرده. لایه های آن را بررسی کنید. در صورت وجود لایه های مختلف، سعی کنید از هر لایه جداگانه آزمایش نمایید. سپس سنگ را توسط هاون کاملا پودر کنید.
از آن با اندازه نوک پیمانه مخصوص درون ظرف فنجانی شکل افزوده (توجه نمایید ظرف فنجانی باید کاملا خشک باشد) و سه قطره محلول شماره ۱ به آن اضافه و کاملا مخلوط نمایید تا در آن حل شود. (کف کردن سنگ در این مرحله نشانه وجود ترکیبات کربنات می باشد که اهمیت کلینیکی ندارد) آنگاه ۳۰ سی سی آب مقطر به آن افزوده و مخلوط نمایید. از این محلول، ۲ سی سی به هر ظرف استوانه ای اضافه و جهت انجام سایر مراحل آزمایش به روش موجود در کیت عمل نمایید.
جهت بدست آوردن جواب مناسب به نکات زیر توجه نمایید:
- تعداد قطرات، زمان ها و ترتیب آن ها رعایت شود .
- از کم و یا زیاد کردن مقادیر خودداری نمایید .
- رنگ حاصل را از روبروی جدول رنگ مقایسه و محاسبه نمایید .
- اعداد بدست آمده ضمن آزمایش را یادداشت نمایید .
دلیل درخواست آزمایشات تشخیص سنگ های کلیوی و تعیین نوع سنگ
- کشف علت این بیماری
- اصلاح رژیم غذایی
- جهت تعیین روش درمانی مناسب
آزمایشات
آزمایشات تشخیص سنگ های کلیوی در افراد که دچار درد پهلو (کولیک کلیوی)، تهوع، استفراع و حتی تب می شوند، درخواست می شود.
اگر چه سنگ های کلیوی معمولا بدون علائم می باشد. جهت تشخیص بیماری، بررسی استاندارد و قابل قبول، گرفتن شرح حال و امتحان بالینی بیمار ضروری می باشد. تشخیص کلینیکی با گرفتن عکس امکان پذیر می باشد. چنانچه سونوگرافی و آزمایشات تشخیص سنگ های کلیوی در دسترس باشد، باید به عنوان اولین راه تشخیصی مورد استفاده قرار گیرد. اگر درد تسکین یابد، ارزیابی ها و آزمایشات نباید به تاخیر افتد. آزمایشات تشخیص سنگ های کلیوی شامل دو دسته آزمایشات خون و ادرار می باشد.
تست ادرار آزمایشات تشخیص سنگ های کلیوی
انجام تست ادرار آزمایشات تشخیص سنگ های کلیوی جهت شناسایی علت و نحوه رشد سنگ کلیه کاربرد دارد. اطلاعات حاصل از انجام تست های ادراری به پزشک کمک میکند دستورات لازم را به شما جهت پیشگیری از سنگهای بعدی بدهد. از بین افراد به سنگ های کلیوی مبتلا می شوند حداقل ۳۱ درصد در ده سال بعدی زندگیشان هم دچار این بیماری می شوند.
تست های ادراری علاوه بر تشخیص سنگ های کلیوی، عفونت مجاری ادراری را گزارش می کنند. عفونت مجاری ادراری عاملی است که در کنار سنگ های کلیوی وضعیت خطرناکی را به وجود می آورد.
پیشنهاد بررسی: لوله وکیوم CBC K2, K3 لبویر – لوله لخته کلات بدون ژل(Clot Activator) لبویر – لوله وکیوم لخته ژل دار لبویر
اگر مایل به خواندن مقالات آزمایشگاهی هستید به این صفحات مراجعه فرمایید:
بخوانیم و بدانیم – لینک تقویم آزمایشگاهی – لینک مقالات آزمایشگاهی
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.