اخبار

ماجرای واکسن روسی علیه ویروس کرونا

واکسن روسی

[fusion_builder_container type=”flex” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_sizes_top=”” border_sizes_bottom=”” border_sizes_left=”” border_sizes_right=”” first=”true”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”” rule_size=”” rule_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” content_alignment_medium=”” content_alignment_small=”” content_alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” fusion_font_family_text_font=”” fusion_font_variant_text_font=”” font_size=”” line_height=”” letter_spacing=”” text_transform=”” text_color=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

واکسن روسی کرونا

واکسن روسی

مدیر موسسه تحقیقات علمی “وکتور” روسیه گفت که این مرکز قصد دارد تولید واکسن علیه ویروس کرونا را از ماه نوامبر (آبان-آذر ماه) آغاز کند. این واکسن ابتدا برای گروه پر خطر و سپس عموم مردم استفاده خواهد شد.

به نقل از خبرگزاری «تاس»، “رینات مقصودوف” مدیر کل موسسه تحقیقات علمی “وکتور” روسیه در مصاحبه‌ای با شبکه اول تلویزیون این کشور اعلام کرد که این مرکز تحقیقاتی قصد دارد تولید واکسن ساخت خود علیه عفونت ویروس کرونا را از ماه نوامبر (11 آبان الی 11 آذر ماه) آغاز کند.

وی گفت: «ما امیدوار هستیم که در ماه نوامبر سال جاری دیگر بتوانیم تولید واکسن کرونا را آغاز کنیم. بدین ترتیب، با نزدیک شدن به پایان سال و آغاز سال آینده (میلادی) می توان از وارد شدن به مرحله واکسیناسیون حداقل افراد گروه در معرض خطر و سپس انتقال به مرحله بعدی، یعنی واکسیناسیون گسترده در کشور، صحبت کرد.»

هفته گذشته، “تاتیانا گالیکووا” معاون نخست وزیر روسیه در نشست مسئولین با  رئیس جمهور ولادیمیر پوتین درباره وضعیت بهداشتی و اپیدمیک در این کشور، گفته بود که ثبت دولتی واکسن تهیه شده توسط موسسه “وکتور” علیه ویروس کرونا برای ماه سپتامبر (شهریور-مهر) پیش بینی شده. نخستین تولید صنعتی آن در ماه اکتبر خواهد بود.

پیش از این، “میخائیل موراشکو” وزیر بهداشت روسیه با اشاره به اینکه مرحله آزمایشات بالینی واکسن کرونا که در مرکز تحقیقات ملی “گامالی” (زیر نظر وزارت دفاع) تولید شده، به اتمام رسیده و اکنون اسناد لازم برای تشریفات مربوط به ثبت آن در حال آماده سازی است، اعلام کرد که آغاز واکسیناسیون گسترده علیه عفونت ویروس کرونا در این کشور برای ماه اکتبر (10 مهر الی 10 آبان ماه) در نظر گرفته شده است.

واکسیناسیون ابتدا برای افرادی که بیشتر از سایرین در معرض خطر قرار دارند: کارمندان مراکز درمانی-پزشکی و معلمان، انجام خواهد شد. موراشکو یادآور شد که واکسیناسیون علیه ویروس کرونا برای شهروندان روسیه رایگان خواهد بود.

اما واکسن روسیه کرونا برای ما مورد تایید است؟

دکتر مینو محرز درباره واکسن روسی کرونا که قرار است از مهرماه مورد استفاده عمومی در روسیه قرار بگیرد، گفت: همه جای دنیا دارند روی واکسن کار می کنند. روسیه هم کار می کنند. ولی اشکالی درباره روسیه وجود دارد. روس‌ها مواد بیولوژیکی که تولید می کنند را فقط خودشان تایید می کند و در اختیار هیچ مرجع بین المللی برای تایید قرار نمی دهند.

این پزشک متخصص بیماری‌ های عفونی توضیح داد: ما واکسنی را قبول داریم که تایید سازمان غذا و داروی آمریکا FDA یا مرکز غذا و داروی اتحادیه اروپا یا تاییدیه سازمان بهداشت جهانی را داشته باشند. از نظر وزارت بهداشت ایران، صلاحیت تایید یک ماده بیولوژیک را تنها این سه مرجع در سطح جهانی دارند. اگر آن ها بگویند داروهای روسیه یا واکسن روسیه مورد تایید است با کمال میل قبول می کنیم ولی روسیه می گوید ما فقط خودمان این واکسن را قبول می کنیم. اگر فقط خودشان اعلام درمان یا اثربخشی واکسن کنند و برای تاییدیه گرفتن به مراجع جهانی ندهد ما نمی توانیم این واکسن را بپذیریم.

منابع:

tasnimnews.com
tabnak.ir

پیشنهاد بررسی: ویروس کرونا تا چند ساعت در آب زنده می ماند؟نیش زنبور عسل و درمان کرونا!تاثیر زینک (روی) در جلوگیری از COVID-19

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

مطالب مرتبط