نقد و بررسی
کیت رایت لوله ای
کیت رایت لوله ای مانند کیت ویدال از تست های تشخیصی بروسلوز یا تب مالت است.
عامل بیماری تب مالت آلودگی با باسیل های گونه سالمونلا از دسته باسیل های روده ای می باشد. این باسیل ها از راه دستگاه گوارش، خوردن مایعات، محصولات غذایی، فرآورده های حیوانی آلوده به انسان منتقل می شوند.
پیشنهاد بررسی : آنتی سرم سالمونلا – آنتی سرم شیگلا – آنتی سرم E.coli O157 – آنتی سرم E.coli – آنتی سرم کنژوگه IgM – آنتی سرم کنژوگه IgA – کیت رایت رپید – کیت رزبنگال – کیت ویدال – کیت آنتی ژن ۲ME – کیت (آنتی ژن + بافر) ۲ME – کیت رزبنگال – کیت (آنتی ژن + بافر) ۲ME – EA50 پادتن طب – دارواش خون گوسفندی
شما می توانید جهت دریافت، اطلاعات پیرامون خرید کیت رایت لوله ای و آگاهی از قیمت آن با کارشناسان پارس پیوند تماس حاصل فرمایید.
- در یک ردیف لوله ی همولیز از سرم بیمار با رقت های 1.10 تا 1.640 و رقت های بالاتر در حد نیاز تهیه می شود.
- در لوله ی اول 0.9 میلی لیتر و در لوله های بعدی 0.5 میلی لیتر سرم فیزیولوژی فنیکه ریخته می شود.
- 0.1 میلی لیتر از سرم مورد آزمایش به لوله ی اول اضافه کرده . سپس از لوله ی اول 0.5 میلی لیتر به لوله ی دوم و از لوله دوم به لوله ی سوم و به این ترتیب تا آخرین لوله ادامه داده . از آخرین لوله 0.5 میلی لیتر دور ریخته می شود.
- آنتی ژن رایت لوله ای به مقدار 0.5 میلی لیتر به تمام لوله ها اضافه می شود.
- رقت نهایی لوله ها از 1.20 شروع شده و به ترتیب 1.40 و 1.80 و 1.160 و …. ادامه می یابد.
- لوله ها را کاملا به هم زده . درب لوله ها را با پارافیلم میبندیم. به مدت 24 ساعت در اتو 37 درجه سانتیگراد نگهداری می شود . سپس نتایج قرائت می شود.
بر مبنای میزان شفافیت مایع فوقانی لوله ها (با مقایسه لوله شاهد) و آگلوتیناسیون ایجاد شده، نتایج گزارش می شود.
وجود شفافیت دلیل بر آگلوتیناسیون مثبت و عدم شفافیت نشان دهنده ی عدم آگلوتیناسیون می باشد.
بیشترین رقت لوله ای که نسبت به لوله ی شاهد منفی، 50 درصد شفافیت یا آگلوتیناسیون را نشان دهد، تیتر نهایی آزمایش می باشد.
در مورد تفسیر آزمایش رایت و تعیین تیتر آلودگی اتفاق نظر وجود ندارد. در کشورهای غربی به علت اینکه بیماری شیوع چندانی ندارد و تعداد بیماران اندک است . فقط یک بیماری شغلی محسوب می شود، آلودگی با بروسلا آبورتوس و سوئیس با تماس مکرر بوجود می آید و آلودگی با بروسلا ملی تن سیس رواج ندارد. لذا تیتر قابل ارزش برای درمان 1.160 می باشد. ولی در ایران که بیشترین آلودگی با بروسلا ملی تن سیس گزارش گردیده تیتر 1.80 به بالا برای درمان ارزش بیشتری دارد. اما تیترهای پایین تر بویژه در ارتباط با بیماریهای غیرشغلی نبایستی کم اهمیت در نظر گرفته شود مگر در مواردیکه علائم کلینیکی وجود نداشته باشد.
در این موارد آزمایش دو هفته بعد تکرار می شود در صورت عدم افزایش تیتر و منفی بودن 2ME پاسخ منفی تلقی می گردد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.